Funcţia copi-peist

Niciun cuvânt dintre cele scrise la mine pe bloc nu-mi aparţine. Ele sunt proprietatea lexicului românesc, eu doar mă utilizez de ele.

Ordinea cuvintelor şi dactilografierea lor, în schimb, îmi aparţin. Copierea materialelor este permisă în orice scop şi oricui. Atribuirea lor ca texte proprii şi nu copiate este, la fel, permisă. Dar n-o încurajez. Cei mulţi care scriu mai bine decât o fac eu vor fi nevoiţi să precizeze sursa pentru a nu se face de râs cu astfel de texte. Cei puţini care scriu mai puţin bine decât mine vor constata că trebuie să facă şi ei acelaşi lucru pentru a-şi lămuri cititorii.

Precizez că nu-mi fac probleme despre claritatea acestui comunicat deoarece, după cum am mai zis, cititorii mei sunt mai inteligenţi decât mine.

Dactilografu’ de serviciu

Notă: În situaţiile în care cele de mai sus nu sunt înţelese, toate acţiunele, mai puţin cea de lecturare, devin nepermise.

6 responses

  1. Scuze, si eu am probleme cu tastatura/ computerul… Nu’s ce-are, de vreo 2 zile… Felicitari pt ce si cum scrii! Postul asta insa m-a amuzat copios.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s