Fuck you ya yo

Ai vecini care aruncă gunoiul pe geam, colegi care îl aruncă pe oriunde sau cunoscuţi pentru care coşul de gunoi e decor stradal? Dacă da, nu ai cum să nu-mi ierţi limbajul.

Eşti chiar tu unul dintre ei? Ei, atunci să ştii că scriu aceste rânduri cu gândul la tine.

_______________________________________________________________________________________________________

Băi căcaţilor care sunteţi căcaţi, când mai duceţi gunoiul la ghenă – adica atunci când nu-l aruncaţi direct pe fereastră – băgaţi, de probă, capul în ghenă şi comparaţi ceea ce aruncaţi cu capul vostru: dacă e mai mare, băgaţi-vi-l în cur, dar nu mai înfundaţi ghena!

Băi jegoşilor, după ce vă umpleţi maţele puturoase, nu mai aruncaţi ambalajele pe jos! E suficient că umblaţi voi, gunoaie ambulante, pe stradă!

Băi meltenilor, când mai plecaţi de acasă, nu mai lăsaţi sacii cu gunoi acolo unde consideraţi voi că ar trebui să existe tomberoane! Mai bine lăsaţi-i pe hol ca să dea impresia că e cineva din familie acasă!

Băi, voi toţi ăştia laolaltă, mi-o scârbă de voi şi de mizeria voastră încât, prin comparaţie, mircea badea mai că mi se pare a fi om.

Şi ca să fie cât se poate clar, trag concluzia pe limba voastră:

Fuck you ya yo!

Reclame

2 responses

  1. Ca bine zici! N-am inteles niciodata DE CE bipezii (de tipul celor despre care vorbesti si tu) care ajung sa locuiasca la bloc, in exact clipa respectiva (de stabilire a locuintei) prin nus-ce metamorfoza a neuronilor, decid ca spatiul „lor” incepe / si se termina/ odata cu usa apartamentului. Ca restul – palierul din fata intrarii, aerul de dincolo de ferestre, scara blocului, spatiul verde – sint ale altora. Sau, mai bine zis, ale nimanui. Ca „altii” tre’ sa se ocupe de ele. Ca femeia de serviciu trebuie sa mature ori de cite ori (a se citi continuu) trec ei pe scara si arunca mucuri de tigari, ambalaje ori isi plimba animalele (ce se mai scapa uneori… tot de-a lungul spatiului comun). Prin extensie, „iluminarea” din momentul initial devine axioma si se imprastie in progresie geometrica, tinzind spre… infinit: trotuar, alee, strada, parc, sosele, drumuri de munte, riuri, paduri, piscuri, plaje… Cred ca am putea lesne intocmi un compendiu, cu obiectele pe care le arunca pitecantropii oriunde si peste tot…
    Na, taman mi-am amintit ca azi, urcind intr-un autobuz si voind sa ocup un loc, am observat ceva alb: un „spiritual” din genul amintit (nu conteaza ce virsta o fi avut, educatia e si ea ceva pe de-o parte mostenit, pe de alta in proces perpetuu) gasise de cuviinta sa-si indese guma de mestecat in spatiul dintre rama de metal a scaunului si sezutul din plastic.
    In schimb, as zice sa adaugi si traducerea in lb romana plus vreo 2-3 argouri, a concluziei; nu-s tocmai sigura ca, asa cum e acum, e chiar pe limba lor…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s