Ia-o-n gură că se stinge!

Cine n-are vicii, să-şi procure!

Eu am mai multe vicii, iar unul dintre ele este fumatul. De ieri există o lege şi-o materializare a ei care-mi educă viciul: ţigările care se sting singure. Tot de ieri le înjur la foc atutomat şi-n cel mai curat mod pornografic, aşă că, fără să vreau, am găsit câteva propuneri la fel de idioate ca legea care-mi stinge ţigară dacă o pun în scrumieră.

Legea masturbării:

Orice persoană, indiferent de sex, va fi nevoită să depună un efort susţinut şi constant pe întreaga durată a masturbării. În caz contrar, obiectul masturbării va intra automat în stare flască (la posesorii de falus) sau va deveni perfect uscat şi impenetrabil (la posesoarele de vagin).

Legea posturilor TV destinate adulţilor:

Urmărirea programelor de către telespectatori se va face neîntrerupt (nici măcar de gestul involuntar de clipire!!!) până în momentul excitării optime pentru masturbare. Mutarea privirii sau clipirea vor genera comutarea automată pe Trinitas pentru cel puţin 3 minute, astfel încât privitorul să capete credinţa că poate respecta legea.

Legea prezervativelor:

Orice utilizator de prezervativ va fi nevoit să-şi canalizeze toată energia în sensul îndeplinirii funcţiilor sale, implicit a funcţiilor prezervativului, motiv pentru care orice pauză mai mare de 10 secunde va duce la rularea automată a prezervativului, iar pauzele mai lungi de 30 de secunde direct la explozie.

Legea lemnelor de pus pe foc:

Orice lemn pus pe foc şi lăsat nesupravegheat îşi va înceta arderea până la un nou contact vizual. Camerele web, cele de tip handycam sau alte tipuri de dispozitive pentru supraveghereavideo sunt interzise! Pânditul, de asemenea, este neeligibil!

Legea gumei de mestecat:

Guma de mestecat, odată intodusă în cavitatea bucală, nu poate fi lăsată în spaţiile create de dinţii lipsă sau între falcă şi gingie (sub limbă nici atât!), ci trebuie mestecată în permanenţă. Orice abatere va duce la solidificarea gumei sau, pentru abateri repetate, la lipirea ireversibilă de cerul gurii.

Legea posturilor de radio pentru tineret:

Orice post de radio care va difuza zilnic mai mult de 20 de piese sau alte piese decât cele lansate cel târziu cu o săptămână în urmă, va fi supus la măsuri punitive precum: difuzarea, timp de 24 de ore, a unei singure piese nelansate; recitarea în direct a versurilor (deşi sunt puţine melodiile care conţin mai mult de 3-4) melodiilor nedifuzate corespunzător; organizarea de concursuri în rândul cititorilor astfel încât să se evidenţieze faptul că şi-au însuşit porţia de cultură.

Legea contului de facebook:

Orice utilizator care nu va utiliza opţiunea „like” de cel puţin 10 ori pe oră şi nu-şi va împrospăta statusul suficient de des (recomandăm preponderent linkuri care au mai fost publicate de cel puţin 80%  dintre utilizatori) va fi pus pe wallul ruşinii şi postările sale nu vor beneficia, timp de o oră, de butonul „like”. Totodată, utilizatorii care nu au în lista de prieteni minim 5 despre care habar n-au cine sunt şi ce caută acolo, sunt rugaţi să facă rost de aceştia.

Încerc de câteva minute să scriu şi o altă propunere, da’ am făcut imprudenţa de a-mi aprinde o ţigară şi nu reuşesc nicidecum să trag mai mult de două fumuri cu tastatura în faţă. Şi pentru că ţigările au un preţ mai mare decât ceea ce scriu eu aici, abandonez, din raţionamente pur economice, dezvăluirea ultimei propruneri.

Reclame

7 responses

    • Am observat şi eu treaba asta chiar şi în ceea ce mă priveşte, probabil e aşa pentru că e mai facilă parcurgerea unui text mai uşurel decât a unuia profund… Mi-a dat şi mie de gândit, da’ am amânat gânditul 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s