Din două, una!

Etatea blogerului din mine e la faza în care de-abia mi-a mijit la puţulica virtuală un perişor gălbui. Vă daţi seama că, în atari condiţii, părerea mea despre bloguri poate fi trecută cu vederea şi considerată nefondată. Deci, pentru a nu-mi asuma riscul de-a sta la colţul blogosferei pe coji de nuci de cocos importate din nu-ştiu-ce farmville, voi prelua şi eu atitudinea altora.

Am observat că blogării au o pasiune pentru leapşă. Până acum am fost părtaş doar la una, da’ şi la aia am fost veriga slabă. Ieri, spre surprinderea mea, am trecut de la „o” la „mai multe”. Adica două.

De unde a pornit, habar n-am!, cert este că eu am primit-o de la o domnişoară care scrie, după spusele proprii, pentru ea şi pentru popor. Mă regăsesc în popor şi-am vizitat blogul ei, m-a „prins” cu gândurile ei înşirate frumos în articole şi, cum-necum, mi-am făcut un obicei să trec pe la ea.

Acuma eu ar trebui să dau leapşa mai departe către şasă plus unu blogări pe care să-i consider „beautiful”. Dacă aş fi putut nominaliza zece, le-aş fi dat tuturor celor pe care-i cunosc şi m-aş fi scos, da’ pentru că-s numa şapti, n-am ce face!

Deci:

1. Cristian Hotnoga – premiu pentru marea şi veşnica lui iubire! Plus o sticlă de vin!

2. Georgiana – de foaie verde lobodă! Plus aceeaşi sticlă de vin!

3. Secsi Precista – pentru modestie! Plus alte 3 calităţi!

4. Odeh Nael – pentru poze şi motan! Plus o boabă de mazăre!

5. Lucian B. – pentru comentarii şi muzică! Plus o plecăciune fără complexe!

6. Joy – pentru că carpe diem! Plus minus o cacofonie!

7. Loc scos la concurs. Primul perspicac care răspunde corect îl câştigă. Întrebare:

– 10 draci şi patru vaci

au mâncat un lan de maci.

câte oi şi vârcolaci

vor sodomiza un vraci?

Din instrucţiunile de utilizare ale lepşei spicuiesc: odată primită trebuie să scapi repede de ea (asta-mi aduce aminte că am avut râie cândva); premiaţii tre’ să fie cu caşu’ la gură în ale blogăritului, „babalâcii” nu primesc; expeditoru’ tre’ să înştiinţeze destinataru’ (eu v-am trimis telegrame, da’ cum nu vă ştiu adresele şi nici numele s-ar putea să nu le primiţi); şi ultima instrucţiune: premiatul de mine tre’ să divulge 7 date despre el (adica despre mine  cre’că..).

7 date despre mine:

– anu unu de viaţă, ora 09:27, prima zi: m-am pişat pe mine pentru prima oară. Plus puţin pe moaşă.

– anu’ 2 de creşă, ora de odihnă, într-o zi: m-am pişat pe mine la altcineva în pat pentru prima oară. Plus puţin pe el.

– anu 3 grădiniţă, ultima oră, ultima zi: era să rămân repetent. Plus puţin pişu.

– anu 1 generală, prima oră, prima zi: mai bine rămâneam repetent. M-am pişat de emoţie în plus.

– anul 2 gimnaziu, oră de vârf, zi nasoală: am fost la femei, era ocupat. M-am pişat pe mine; nimic în minus, nimic în plus.

– anul 4 gimnaziu, oră cu diriga, zi fatidică: a venit tata la şcoală, eu nu eram. Nu recunosc nimic.

– anul 2 liceu, oră irelevantă, „ziua”: am fost la femei, am făcut altceva decât pişu. Recunosc tot.

Îndeplinită fiind şi ultima condiţie din manualul de utilizare „a lu’ ” leapşa, răsuflu uşurat şi sper să ajungă pe mâini bune.

P.S.: premiul în sine nu-l accept, contravine regulilor blogului meu mic şi’al dracu’ :), dar nominalizaţii îl pot procura de la domnişoara care m-a premiat pe mine şi pe care sper să n-o fi supărat.

Sănătate!

19 responses

  1. De ce sa ma fi suparat ? 😀 Ma bucur ca ai preluat „leapsa”. Si crede`ma ca si peste mine a dat „boala” asta, total intamplator, de altfel, si involuntar. 😛 Apropo, nu e nevoie, sa acorzi „premiul” la 7 bloggeri … nu e un numar fix. 😀

  2. Hoppaaa! Asta e tare! No că am realizat şi o sticlă de vin! M-am îndrăgostit de bloggerit şi aşa cum se întâmplă de fiecare dată, după ce te îndrăgosteşti ajungi să suferi. Sufăr pentru că nu am timp, treaba cu pişu şi treaba doi le fac tot pe fugă. Mă omoară ăştia la muncă şi abia după sfârşitul lunii se limpezesc apele. Am motivele mele bine bătute în cuie pentru care iubesc ţărişoara şi consătenii mei, în special consătencele, dar nu pot să îi sufăr pe cei care se plâng dar nu fac nimic. Atitudine, copii! Atitudine!

  3. văleu, stai că acum am aterizat şi eu! tre să mă prind care-i treaba… hmm, îs cam în ceaţă în momentul ăsta. Clar, mâine trebuie studiată problema… Doamne ajută! Merci că sunt beautiful! (asta am prins-o) 😀

  4. Pingback: Va provoc la un joc … « Ganduri pentru noi

  5. Pingback: Mai presus de nebunia nebuniei « joy

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s