Poate aveţi timp…

Poate aveţi timp să citiţi si altceva. Altceva decât critici şi ironii, bestsellere şi articole senzaţionale; altceva scris altcumva despre România şi despre români.

Mândria de a fi român nu e moft, nu e obligaţie, nu e cerinţă. Mândria de a fi român e opţiunea logică a celor care găsesc mult mai multe motive pentru a-şi iubi şi respecta ţara decât pentru a o huli.

Fiţi mândri şi citiţi!

Reclame

3 responses

  1. te aud ce zici… 90% din locuitorii patriei noastre,nu au apreciat, nu apreciaza si nici nu vor aprecia vreodata frumusetea pamantului pe care sed.

  2. Mulţumesc mult Vlad. Deja am invitat în Iaşi oameni extraordinari, scriitori care şi-au anunţat sosirea. Sper ca această campanie de conştientizare, ”Mândria de a fi român” să influenţeze într-un mod pozitiv cotidianul acesta obscur. Tot înainte! Hai România!

  3. Eu as pune problema asta la nivel international: tre` ca omu sa fie mandru de nationalitatea sa, sa nu ii fie rusine de ea oriunde s`ar duce, eventual sa se ascunda de el insusi daca se stie necinstit, marsav etc. Asta asa, ca idee generala.
    Sa inteleg ca e o campanie ? E foarte buna propunerea, in cazul asta, pentru ca multi romani nu isi pretuiesc tara … si tara nu inseamna neaparat oamenii care locuiesc in ea, dar ma rog, asta e partea a doua … 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s